In het energielabelrapport staan standaardadviezen om energie te  besparen. Er staat niet bij hoeveel het kost om die adviezen op te  volgen, hoeveel energiekosten u bespaart als u deze adviezen opvolgt, en  ook niet of de maatregelen technisch mogelijk zijn in uw woonsituatie.  Daarom is het verstandig om een Maatwerkadvies te laten opstellen als u  uw huis wilt gaan verbouwen. Onze adviseur zoekt dan uit welke  maatregelen specifiek voor uw woning de meeste energiebesparing  opleveren.
Het maatwerkadvies is een uitgebreid energieadvies dat aansluit op uw  gezinssituatie. Zo’n advies is belangrijk als u aan de slag wilt met  energiebesparing in uw huis. Voordeel van het maatwerkadvies is dat het  rekening houdt met maatregelen die in uw specifieke situatie effectief  zijn. Ook wordt meegewogen of combinaties van maatregelen elkaar niet in  de weg staan. Onze adviseur zet voor u op een rij waar u energie kunt  besparen, hoeveel u daarvoor moet investeren en op welke termijn u dit  bedrag kunt terugverdienen. Bij een maatwerkadvies ontvangt u tevens een  energielabel voor uw woning.

Voor het uitvoeren van een maatwerkadvies wordt door de meeste  gemeenten in Overijssel een subsidie van 200 euro gegeven. Wij kunnen u  hier uitgebreid over informeren. Neem gerust contact met ons op om de  mogelijkheden voor u te bespreken.