Kopers, eigenaren, verhuurders en beheerders zijn gebaat bij een duurzaam resultaat. Duurzaam vastgoed of een duurzame eigen woning hebben lage energielasten, een gezond binnenklimaat én een pre in waardeontwikkeling. Vastgoed met lage energie en exploitatielasten biedt  een gunstig verhuur- en exploitatieperspectief.

Een daadwerkelijk duurzaam gebouw is, zeker vanuit een lange termijn perspectief, een aantrekkelijke investering. GPR Gebouw laat precies zien hoe het gesteld is met de duurzaamheid van een gebouw. Na invoer van de gegevens worden prestaties zichtbaar op de modules Energie, Milieu, Gezondheid, Gebruikskwaliteit en Toekomstwaarde. Per module verschijnt een waardering op een schaal van 1 tot 10. Het resultaat van een berekening wordt overzichtelijk gepresenteerd in het resultatenscherm, het consumentenlabel en de CO2 monitor. Dat maakt een vergelijking van alternatieven mogelijk.

Naast het uitvoeren van een GPR berekening kunnen wij tevens uw vastgoed beoordelen met andere duurzaamheidlabels zoals bijvoorbeeld Greencalc+, BREAAM, en CO2-footprint . Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden voor uw vastgoed te bespreken.